Uw lekdetectiebedrijf in Purmerend

Kiest u bij lekkage voor lekdetectie? Dan kiest u voor een snelle, schadevrije oplossing van uw probleem. U zult snel weer prettig in uw woning kunnen verblijven! Landelijk zijn er verschillende specialisten die zich officieel lekdetectiebedrijf mogen noemen. Moorman Totaal Techniek is hier één van, en niet zomaar één: wij bieden u een unieke, uitstekende service in Purmerend en omgeving. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag!

Waarom kiest u voor ons?

Als lekdetectiebedrijf begrijpen wij dat lekkage vervelend is en zo snel mogelijk moet worden verholpen. Daarom staan we in Purmerend dag en nacht voor u klaar, bij spoed kunt u ons 365 dagen per jaar bereiken. We sturen snel een expert naar u toe voor het uitvoeren van lekdetectie. Dankzij ons vele detectiemateriaal vinden we gegarandeerd elk lek in een mum van tijd. We bieden u 100% oplossingsgarantie.

Wat tevens uniek is aan onze service is dat we niet alleen het lek opsporen, maar ook zorgen voor een blijvende oplossing. We stellen ook een rapport op voor de afhandeling met uw verzekeraar: we nemen u al het werk uit handen.