Wat te doen bij lekkage?

Lekkage is vervelend. Het ontsiert uw woning en, wat erger is, kan permanente schade toebrengen aan de fundering van uw woning. Omdat dit erg gevaarlijk is, is het belangrijk dat u direct hulp inschakelt zodra u merkt dat er sprake is van een lek. Het lek zelf kunt u vaak niet zien, maar vochtplekken en schimmels in huis, loslatend stucwerk en behang of een muffe geur in huis kan duiden op lekkage. Ook als u twijfelt is het belangrijk om een specialist in te schakelen. Hoe eerder u erbij bent, hoe meer schade u kunt voorkomen!

Soorten lekkage

Een onbehandeld lek kan voor grote problemen zorgen. Daarom is het van belang om lekkages snel te herkennen en meteen in actie te komen. We onderscheiden verschillende soorten lekkages:

  • Waterlekkage
  • Rioollekkage
  • Gaslekkage

Vermoedt u dat er sprake is van riool-, gas- of waterlekkage? Neem dan contact met ons op. Wij zijn al jarenlang actief als lekdetectie expert in de regio Purmerend. Wij weten precies hoe we lekkages moeten opsporen, we gebruiken hiervoor namelijk speciale apparatuur. Iedere lekkage is anders en daarom is er geen standaard aanpak voor het opsporen van het probleem, we beslissen ter plekke welke technieken er ingezet moeten worden. Wat al onze methoden met elkaar gemeen hebben: ze veroorzaken geen schade aan uw woning! Hakken en breken is namelijk niet nodig.